karaktärerna

Jared Cameron

2016-02-24 14:35 #0 av: Cireea

En artikel om skiftaren Jared Cameron.

Vem är Jared Cameron? 

Jared är en skiftare och Beta i Sam Uley's flock. Han var den andra personen som blev medlem i flocken vid sexton års ålder. Jared är släkt med Blacks från långt håll då hans gammal-mormor var kusin med Ephraim Black. Jared är dessutom en av de fem skiftare som blivit präglade. 
Jared älskar att slå vad och gör det flera gånger med Embry i New Moon. Vi får aldrig någon djupare beskrivning av Jared då han håller sig  i bakgrunden, det har däremot blivit noterat att karaktären Jared Cameron är väldigt lik skådespelaren Bronson Pelletier med sin skämtsamma och lättsamma personlighet, Bronson porträtterar Jared i filmerna.

Utseende

Som människa är Jared minst 180 cm lång och har långa, rundade muskler, rödbrun hy, bruna ögon och svart kortklippt hår. 
Som varg har Jared brun tjock päls och lätt att identifiera med sin mörkgrå päls runt ögonen. Han är snabb och enorm, dock inte lika stor som Sam. Jared har bäst syn av alla i flocken och ser därför längre än de andra medlemmarna, detta gjorde att han tog täten när de jagade Laurent. 

Tidigare liv

Jared föddes och växte upp i La Push, han var något av en avlägsen vän med Sam Uley trots att Sam var några år äldre än honom. Första gången som Jared skiftare fick han panik och sprang iväg men Sam hittade honom snabbt och förklarade vad som hänt. Sam hjälpte Jared i den tuffa början som skiftare och det tog några dagar innan Jared kunde skifta till människa igen. När flocken bildades blev Sam och Jared bästa vänner. Efter ett tag växte flocken ytterligare då Paul Lahote blev en del av den. 

När Emily Young fick sitt ansikte skadat när Sam råkade skifta nära henne blev han hysterisk. Som tur var råkade Jared också vara i sin vargform och kunde höra Sams's hysteri, han kontaktade Paul och sedan Sue Clearwater, som var en sköterska och visste om deras hemlighet. Jared lyckades hålla Emily vid liv tills Sue kom och kunde stabilisera henne tillräckligt för att kunna ta med henne till närmsta sjukhus. Medan Sam var helt förtvivlad över det som hänt blev han uppdaterad om Emilys tillstånd av Jared. Eftermiddagen därpå berättade Jared att Emily ville ses.

I filmerna spelas Jared Cameron av Bronson Pelletier.

Bild: Cireea

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2016-02-24 14:44 #1 av: Katniss

Bra artikel 👍🙂

R.I.P. Anton 💔
Anmäl
2016-02-24 15:43 #2 av: Cireea

TackSkrattar

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.