Annons:
Etikettböckerna
Läst 3901 ggr
Cireea
2016-01-13 12:21

Eclipse

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Eclipse är den tredje boken i serien 'The Twilight Saga', kärlekshistorien om Bella och Edward. Det finns totalt fyra böcker i serien, samtliga har blivit filmer.

Eclipse, eller ljudet av ditt hjärta som boken heter på svenska, är uppföljaren till böckerna Twilight och New Moon. Eclipse kom ut 2007 och året därpå fanns boken även på svenska. 

**Handling
**Edward och Bella har förenats igen och är mer oskiljaktiga än någonsin. De går nu sista terminen på high school och Bella väntar på att få ta examen med både längtan och skräck. Det är nämligen efter hennes examen som hon blivit lovad att henens förvandling till vampyr ska ske.

Under tiden rapporteras det om en seriemördare som härjar i Seattle samtidigt som vampyren Victoria svurit på att kräva hämnd sedan Edward och de andra dödat hennes partner James. Kan det ha ett samband? Det tror familjen Cullen.

Plötsligt inleds ett ovanligt samarbete mellan familjen Cullens och vargflocken efter att Alice sett visioner om en flock nyfödda vampyrer som närmar sig Forks, deras mål? Bella. 

Bild: Public Domain via Pixabay


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

  • Redigerat 2020-09-22 16:32 av Cireea
Annons:
[EM_L]
2018-02-28 12:59
#1

Ska beställa boken på en gång! Hoppas att jag kan göra det utan problem.

Upp till toppen
Annons: