böckerna

Eclipse

2016-01-13 12:21 #0 av: Cireea

Eclipse är den tredje boken i serien 'The Twilight Saga', kärlekshistorien om Bella och Edward. Det finns totalt fyra böcker i serien, samtliga har blivit filmer.

Eclipse, eller ljudet av ditt hjärta som boken heter på svenska, är uppföljaren till böckerna Twilight och New Moon. Eclipse kom ut 2007 och året därpå fanns boken även på svenska. 

Handling
Edward och Bella har förenats igen och är mer oskiljaktiga än någonsin. De går nu sista terminen på high school och Bella väntar på att få ta examen med både längtan och skräck. Det är nämligen efter hennes examen som hon blivit lovad att henens förvandling till vampyr ska ske.

Under tiden rapporteras det om en seriemördare som härjar i Seattle samtidigt som vampyren Victoria svurit på att kräva hämnd sedan Edward och de andra dödat hennes partner James. Kan det ha ett samband? Det tror familjen Cullen.

Plötsligt inleds ett ovanligt samarbete mellan familjen Cullens och vargflocken efter att Alice sett visioner om en flock nyfödda vampyrer som närmar sig Forks, deras mål? Bella. 

Bild: Public Domain via Pixabay

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2018-02-28 12:59 #1 av: MEML

Ska beställa boken på en gång! Hoppas att jag kan göra det utan problem.

I am that I am

I will never give up my Pride


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.