Annons:
Etiketterböckernaartikel
Läst 3578 ggr
Katniss
2015-12-17 19:35

Twilight

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Twilight är den första boken i serien 'The Twilight Saga', kärlekshistorien om Bella och Edward. Det finns fyra böcker i serien, varav samtliga blivit filmer.

När sjuttonåriga Bella flyttar från varma Phoenix till regniga Forks förväntar hon sig en händelselös vardag. Hennes mamma hade gift om sig och för att inte vara i vägen bestämde hon sig för att bosätta sig med sin tystlåtna pappa Charlie. 

 Men livet i Forks blev inte alls som hon tänkt sig. Inte minst för att hon träffar Edward Cullen. Edward Cullen med sitt bronsfärgade, glänsande hår, honungsfärgade ögon och mystiska personlighet. Hon faller direkt och kan inte motstå honom. Att vara ifrån honom blir en pina. 

 Hon känner direkt att det är något annorlunda med Edward. Han är övernaturligt stark och snabb med en otrolig skönhet. Fast besluten att ta reda på hans hemlighet söker hon frenetiskt efter fakta. När hon sedan upptäcker svaret kan hon inte tro sina ögon. Edward är en vampyr. En övernaturlig, odödlig vampyr med kraften att läsa allas tankar utom Bella. 

 Men han är även farlig. Kommer Bella att kunna vara med Edward, eller måste hon sätta livet till? Twilight är en historia om två sammanflätade öden som gör allt i sin makt för att vara tillsammans. Men är det tillräckligt för att övervinna allt som hotar dem? 

Bild: Public Domain via Pixabay

R.I.P. Anton 💔

  • Redigerat 2020-09-22 16:31 av Cireea
Annons:
Cireea
2015-12-18 03:07
#1

Värt att nämna är att Twilight heter Om jag kunde drömma på svenska. 🙂


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Katniss
2015-12-18 10:49
#2

#1 Glömde det haha :)

R.I.P. Anton 💔

Cireea
2015-12-18 13:05
#3

#2 Ingen fara 😃Ville bara "put it out there". 

Jag gillar denna bok, dock är det inte min favorit bland de fyra som finns. 😃


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Katniss
2015-12-18 13:34
#4

#3 Hmm.. Jag har faktiskt ingen aning om vilken som är min favorit, men jag tycker om twilight (alltså om jag kunde drömma :) ) väldigt mycket.

R.I.P. Anton 💔

Upp till toppen
Annons: