2015-11-07 16:57 #0 av: Cireea

En snabb artikel om skiftaren Paul Lahote.

Vem är Paul Lahote? 

Paul är en skiftare och third in command i Sam Uley's flock. Han var den tredje personen som blev medlem i flocken vid sexton års ålder. Paul har ett hett temperament och har svårt att tygla in sin ilska, vilket ofta leder till att han skiftar till varg i sina utbrott. Det är inte förrän när Paul präglas på Rachel Black, Jacob Black's syster, som Paul lär sig kontrollera sin ilska.

Paul är en avlägsen släkting till Uley familjen genom sin gammelmormor.

Utseende

Paul är minst 180cm lång och väldigt muskulös, han har bruna ögon och svart hår. I New Moon säger Jacob såhär om Paul: "Han är också sexton. Kortare än mig och inte lika biffig som Quil". Det här var innan han gick med i Sam's flock, numer är han lika lång och muskulös som sina bröder. 

I sin vargform har Paul mörk silvergrå päls med mörka ögon, även om dom är en aning ljusare i filmerna. Hans varg är lite kortare än Sam's och väldigt snabb. 

Tidigare liv

Paul Lahote föddes i Tacoma. Vid åtta åras ålder skiljdes hans föräldrar och Paul flyttade med sin pappa till La Push. Innan Paul blev en skiftare var han inte särskilt nära vän med varken Sam eller Jared. 

När det visade sig att Paul var en skiftare hade Sam och Jared redan skiftat. Eftersom Paul hade sin egen umgängeskrets blev det snabbt uppmärksammat när han valde att lämna sina vänner för att istället umgås med Sam.

Eftersom Paul hade ett hetsigt temperament redan innan han blev en del av flocken blev det bara värre efteråt. Han hade mycket problem med att lyckas behärska sig själv och sitt temperament. Paul skiftade många gånger av ren olycka och därför beslutade Sam att hålla honom nära sig själv för att ingen skulle lägga märke till vad Paul egentligen var. 
Efter att Sam råkade skada Emily började Paul inse hur farligt det var att inte kunna kontrollera sina skiftningar och började därför ta sina problem på allvar.


I filmerna spelas Paul Lahote av Alex Meraz

Bild: Cireea