Annons:
Etiketterifokussajten
Läst 3949 ggr
Cireea
12/13/14, 1:16 PM

Twilight iFokus

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Twilight iFokus är sajten för dig som läst böckerna eller sett filmerna och gärna delar ditt intresse med andra. Här får alla plats - Oavsett ålder och kön. Alla ska känna sig välkomna och veta att de har något att bidra med och en chans att diskutera med likasinnade.

Vi har ett gemensamt intresse och det är just Twilight. Vissa har läst böckerna men inte velat se filmarna medan andra både läst böckerna och sett filmerna. Alla upplever vi Twilight olika då vi är olika människor och vi måste därför tänka på att respektera andra åsikter här på sajten. Jag som står bakom sajten längtar efter många heta diskussioner, även om dom upprepas, och jag ser gärna att man delar med sig av sina egna tankar kring böckerna. Gjorde Bella rätt val? Vad kunde ha varit annorlunda? Finns det saker som stör dig? Berätta! 

För att forumet ska fungera är det viktigt att alla tar del av sajtens Skrivregler och sedan för diskussioner efter dem. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hit och därför är det viktigt att ha en god ton till alla de andra medlemmarna även om dom kanske inte har samma åsikter som du själv har. 

Här på Twilight iFokus har vi även en del kategorier för att det ska finnas ordning och reda. Jag uppskattar om ni, i den mån ni kan, sätter era inlägg i rätt kategorier. 

Med vänliga hälsningar, 
Cireea, er SajtvärdTwilight iFokus

Bildkälla: Mage Somido via Flickr


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

  • Redigerat 9/22/20, 4:28 PM av Cireea
Annons:
LaSadie
12/13/14, 1:25 PM
#1

👍

Upp till toppen
Annons: