05. Karaktärerna

Charlie Swan

2009-04-30 00:38 #0 av: Maja

Charlie är polis i den lilla staden Forks, men även Bellas pappa.

Charlies roll

Charlie Swan arbetar som polis i den lilla staden Forks. Han är far till Bella Swan som han har tillsammans med Renée. Charlie och Renée gifte sig strax efter high school och fick då sin dotter, men skiljde sig strax därefter. Han älskade henne ett bra tag efteråt, men var tvungen att inse att hon aldrig skulle komma tillbaka. Efter detta så har han levt ensam, så när som på de somrar då Bella kom och hälsade på honom.

Fritiden

På fritiden har Charlie två stora huvudintressen: fiske och sport. Men kan ofta hitta honom sittandes i soffan när han tittar på aktuella matcher ensam eller tillsammans med vänner. Han är inte så vidare bra på att laga mat, vilket Bella snabbt inser när hon flyttar hem till honom, utan han överlåter glatt matlagningen åt sin dotter. En mycket god vän till Charlie är Billy Black. Han är far till Jacob Black, en av Bellas vänner.

Charlie som person

Charlie är en man som njuter av naturen (främst fiske) och ensamhet. Han har ingenting emot att vara ensam och är inte så värst pratglad av sig heller. Charlie är en mycket snäll person, som alltid vill sin dotters bästa.


I filmerna spelas Charlie Swan av Billy Burke.

Källa: Böckerna samt http://twilightmovies.org/characters.php#charlie

Anmäl
2009-04-30 16:50 #1 av: hhannaz

Bra artikel!

Anmäl
2009-04-30 17:49 #2 av: Anna

Kanon! =)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.