Annons:
Etikettkaraktärerna
Läst 3381 ggr
Maja
5/18/09, 5:51 PM

Mike Newton

Mike Newton är en ung kille som går på samma skola som Bella. Han tycker om henne jättemycket och önskar att han hade haft Edward plats i Bellas hjärta.

Mike Newton var en av de första eleverna som Bella träffade på Forks High School. Redan från första gången de träffas så fattar han tycke för henne, men hon tycker att det räcker med att de är vänner. Mike väljer ändå att fortsätta att vara med henne och följer henne till så många lektioner han bara kan.

I filmen så möts Mike och Bella för första gången i gymnastiksalen, där Bella råkar slå en boll rakt in i Mikes huvud. Hon tycker att man kan jämföra Mike med en Golden Retriver: lojal, vänlig och följer en vart man än går!

Mike är inte allt för glad över att Bella istället fattar tycke för Edward Cullen, men när han inser att de två börjar bli mer och mer som ett par så inser han till slut att han får backa undan för att låta dem vara tillsammans.

I filmen spelas Mike Newton av Michael Welch.

Källa: [http://www.imdb.com/character/ch0060533/bio](Mike Newton var en av de första eleverna som Bella träffade på Forks High School. Redan från första gången de träffas så fattar han tycke för henne, men hon tycker att det räcker med att de är vänner. Mike väljer ändå att fortsätta att vara med henne och följer henne till så många lektioner han bara kan. I filmen så möts Mike och Bella för första gången i gymnastiksalen, där Bella råkar slå en boll rakt in i Mikes huvud. Hon tycker att man kan jämföra Mike med en Golden Retriver: lojal, vänlig och följer en vart man än går! Mike är inte allt för glad över att Bella istället fattar tycke för Edward Cullen, men när han inser att de två börjar bli mer och mer som ett par så inser han till slut att han får backa undan för att låta dem vara tillsammans. Källa: http://www.imdb.com/character/ch0060533/bio)

Annons:
Marija
5/18/09, 10:11 PM
#1

Bra artikel!

//Marija, medarbetare på Hästfoto.ifokus

sotgurkan
5/18/09, 10:26 PM
#2

bra artikel som sakt :D

Anna
5/18/09, 10:44 PM
#3

Jättebra! Glad

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Livzson
5/19/09, 10:38 PM
#4

Great artikel!

Älskar Mike's citat som.. "YOU'RE ALIVE" Flört

// Lisa, medarbetare på Twilight

sassiifokus
5/19/09, 10:38 PM
#5

Jag håller med! Jättebra!!{#emotions_dlg.wink}

[belewiien]
5/20/09, 2:19 PM
#6

Det känns som att Mike inte skådespelar utan att han verkligen är Mike!

Annons:
Anna
5/20/09, 2:22 PM
#7

#6 Håller med! Kanske beror på att man inte sett honom i något annat (inte jag iallfall)?

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

[belewiien]
5/20/09, 2:23 PM
#8

Alltså jag känner verkligen igen honom men kan inte sätta ton på vartifrån jag sett honom. Men som sagt, det beror nog på att man inte har placerat honom i någon annan film!

Upp till toppen
Annons: