Annons:
Etikettkaraktärerna
Läst 3518 ggr
Livzson
2009-05-23 14:42

Carlisle Cullen

Dr. Carlisle Cullen är Cullenklanens fredlige familjefar och ledare. Samtliga i familjen är hans ”adoptivbarn” förrutom Esme som är hans älskade fru.

Uppväxten och förvandlingen


Carlisle föddes i London under 1640 talet och blev snabbt indragen i de religösa kretsarna eftersom hans far var en välkänd pastor. På denna tiden jagade många människor, inklusive hans far, väsen som exempelvis varulvar, häxor och vampyrer. När hans far började bli gammal tog Carlisle mer och mer över hans roll. Under en natt på 1670 talet anfölls Carlisle av en vampyr och lämnades att dö på gatorna. Han visste vad detta innebar för hans karriär och han försökte flera gånger ta livet av sig, men misslyckades. När Carlisle åt ett rådjur insåg han att han kunde fortsätta leva utan att dricka människoblod. Det var även då han bestämde sig för att bli läkare.

Den nya världen


Under många års ensamhet bestämde han sig för att upptäcka den nya världen. Det var då han spenderade en viss tid med Volturi. Dock insåg Carlisle att det inte var hans kretsar så han bestämde sig för att åka tillbaka till sitt sjukhus och försöka läka de människor som råkat ut för spanska sjukan. Vid denna tidpunkt träffade han en mörkhårig ung man med gröna ögon som låg döende i sjukdomen. Carlisle bestämde sig då för att förvandla den döende människan till vampyr. Denna människan var Edward Mason, numera istället Edward Cullen. 1921 träffade han sin existens största kärlek, Esme Cullen. Även hon förvandlades till vampyr av Carlisle och dessa två blev gifta med varandra. Det var också Carlisle som förvandlade Emmet och Rosalie till vampyrer. Carlisle Cullen var den första vampyren att göra ett fredligt avtal med varulvarna.

Beskrivelse av Carlisle

Carlisle Cullen är den älskade förebilden i Cullenfamiljen. Han har en mycket stark motståndskraft mot blod och övriga svårigheter. Han är förmodligen den mest fredlige och omtyckte vampyren av de alla. Carlisle's psykiska ålder är 23 år och han är cirka 187 cm lång. Han beskrivs som väldigt stilig med gyllene hår samt svart/guldiga ögon.

_Karaktären spelas utav Peter Facinelli och är skriven av Stephenie Meyer.
_

Källa: IMDB Källa: Fanpop

// Lisa, medarbetare på Twilight

Annons:
Anna
2009-05-23 14:50
#1

Jättebra skrivet!

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

mbwj
2009-05-23 16:58
#2

toppen!Flört

Marija
2009-05-23 20:04
#3

Kanon!

//Marija, medarbetare på Hästfoto.ifokus

Maja
2009-05-23 20:42
#4

Bravo!

hhannaz
2009-05-23 21:53
#5

Super!

Music gives a soul to the universe, wings to the mind, and life to everything

Upp till toppen
Annons: