05. Karaktärerna

Renée Dwyer

2009-06-28 22:04 #0 av: Maja

Renée Dwyer är Bellas mamma och spelas i filmen av Sarah Clarke.

Renée Higginbotham föddes år 1967 och träffade sin livs kärlek (trodde hon) när hon studerade. Detta var Charlie Swan som hon sedan gifte sig med år 1987 och de fick så småningom Bella tillsammans. Bara några månader efter detta (mars, 1988) skiljde hon sig från sin dåvarande man Charlie och flyttade till Riverside i Californien. Här bodde hon tillsammans med sin dotter tills hon blev fem år gammal.

Efter att de hade bott där i fem år så valde de att flytta till Phoenix, Arizona. Här träffade hon Phil Dwyer och de blev tillsammans. Tyvärr kunde hon inte vara med honom så mycket som hon ville då han ständigt åkte runt på grund av sitt jobb som baseball-spelare, utan hon stannade kvar hos Bella. Däremot insåg Bella att hennes mamma inte var lycklig, så därför begav hon sig till Forks för att låta sin mamma få vara mer med Phil, och det är precis så det blev!

Renée beskrivs som en väldigt glömsk och något barnslig kvinna. Trots att det egentligen är hon som är mamman och Bella som är dottern byter de ofta roller med varandra. På grund av sitt “misstag” av att gifta sig med Charlie vid en alldeles för ung ålder så är hon mycket emot att Bella och Edward står varandra så pass nära då hon är rädd att de ska begå just samma miss som hon själv gjorde.

Källa: http://twilightsaga.wikia.com/wiki/Renée_Dwyer

Anmäl
2009-06-28 22:08 #1 av: Anna

Jättebra! :)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Anmäl
2009-06-28 23:15 #2 av: Hallonet

Säger samma sak, Jätte bra! (Y)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.