Annons:
Etikettskådespelarna
Läst 3935 ggr
Maja
2009-10-06 02:04

Charlie Bewley

Charlie Bewley är namnet på den skådespelare som kommer att spela Demetri i New Moon. Här kommer en presentation av honom!

Charlie föddes i Leicestershire, England (jag har sökt efter datum och år, men inte funnit något) och gick i skolorna Loughborough Grammar School samt Oakham School. Skådespelarintresset tog övertag efter ett par år och han valde då att flytta till Canada. Han flyttade runt i landet men hamnade till slut i Vancouver. Nu har han precis flyttat till Los Angeles.

Idag har han inte haft några större roller, men jag är rätt så säker på att hans namn kommer att växa efter sin roll i Twilight-serien. Där kommer han att spela en Volturi-vampyr vid namn Demetri.

När han fick jämföra sig själv med sin karaktär sade han så här: "He's a tracker, I'm a rave-runner; he's a diplomat, I'm a spiritualist; he's cool and stylish, …We have a lot in common." (se källa längre ned)

I och med att han är en rätt så ny skådespelare finns det idag inte så mycket information om honom, men för er som vill så har han ställt upp i en intervju som ni kan läsa här:

[Intervju](http://www.twilightlexicon.com/2009/05/25/charlie-bewley-on-new-moon-demetri/ ) (på engelska)

Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Bewley

Annons:
sharoon
2009-10-06 16:30
#1

han va lite snygg …. :D

Upp till toppen
Annons: