05. Karaktärerna

Quil Ateara

2009-11-02 23:05 #0 av: LaSadie

Quil Ateara är en av de nya karaktärerna som kommer att dyka upp i New Moon som har premiär snart

Obs! Kommer innehålla en liten spoiler från Eclipse

Om Quil

Quil Ateara är en av Jacobs bästa vänner (och även syssling) och beskrivs till utseende att vara ungefär 180 cm lång och kraftig kroppsbygnad, svart hår som är kortklippt. mörk hy och med ett lurigt leende på läpparna. Vi möter Quil för första gången i New Moon när han kommer med Embry till Jacobs garage där Jacob fixar med hans och Bellas motorcyklar och jag uppfattar honom som en person som har mycket humor och bryr sig om sina vänner mycket.

Förvandlingen

Quil genomgår sin egen förvandling strax efter vännerna Jacob och Embry genomgått sina och ansluter sig till gruppen med vargar strax efter det. Quil är mer entusiastisk än de andra av förvandlingen mest på grund utav att genomgår sin förvandling sist av Jacob och Embry. Genom detta får han äntligen sina vänner tillbaka och slipper känna sig utanför. Quil är även Jacobs "wing man"  och som varg har han chokladbrun päls.

Prägling

Quil är en av de fem som under böckernas gång blir imprinted/präglad. Den som Quil blir präglad på är Emily's tvååriga systerdotter Claire. Som Jacob förklarar i Eclipse för Bella om vad präglingen innebär när den sker så tidigt, är att Quil kommer vara Claire's vän, beskyddare och när hon själv vill och är gammal nog har ett förhållande.

Quil kommer att spelas av Tyson Houseman som ni kan läsa om här!

Källa: Förutom från böckerna http://twilightsaga.wikia.com/wiki/Quil_Ateara

Bild: Cireea

Anmäl
2009-11-02 23:29 #1 av: LaSadie

Man ska inte skriva artiklar lite småtrött.... Ändrade lite. Ingen bild. Tror de som finns på google och hur Tyson kommer se ut som Quil är annorlunda :)

Anmäl
2009-11-02 23:52 #2 av: AnnieLarsson

Bra artikel! :)

Anmäl
2009-11-03 18:56 #3 av: [Underground]

Han verkar så snäll :) bra artikel!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.