Annons:
Etikettkaraktärerna
Läst 2595 ggr
Maja
4/30/09, 12:38 AM

Charlie Swan

Charlie är polis i den lilla staden Forks, men även Bellas pappa.

Charlies roll

Charlie Swan arbetar som polis i den lilla staden Forks. Han är far till Bella Swan som han har tillsammans med Renée. Charlie och Renée gifte sig strax efter high school och fick då sin dotter, men skiljde sig strax därefter. Han älskade henne ett bra tag efteråt, men var tvungen att inse att hon aldrig skulle komma tillbaka. Efter detta så har han levt ensam, så när som på de somrar då Bella kom och hälsade på honom.

Fritiden

På fritiden har Charlie två stora huvudintressen: fiske och sport. Men kan ofta hitta honom sittandes i soffan när han tittar på aktuella matcher ensam eller tillsammans med vänner. Han är inte så vidare bra på att laga mat, vilket Bella snabbt inser när hon flyttar hem till honom, utan han överlåter glatt matlagningen åt sin dotter. En mycket god vän till Charlie är Billy Black. Han är far till Jacob Black, en av Bellas vänner.

Charlie som person

Charlie är en man som njuter av naturen (främst fiske) och ensamhet. Han har ingenting emot att vara ensam och är inte så värst pratglad av sig heller. Charlie är en mycket snäll person, som alltid vill sin dotters bästa.

_I filmerna spelas Charlie Swan av Billy Burke.
_
Källa: Böckerna samt http://twilightmovies.org/characters.php#charlie

Annons:
hhannaz
4/30/09, 4:50 PM
#1

Bra artikel!

Music gives a soul to the universe, wings to the mind, and life to everything

Anna
4/30/09, 5:49 PM
#2

Kanon! =)

Anna, värd på Hästfoto och Webbutveckling

annaattlid.se

Upp till toppen
Annons: